EMS-shape I-model

OBS, finns nu endast på salongen i Täby, Täby Beauty Center

I-model

I-model är ett system baserat på EMS-teknologi som ger omfattande estetiska behandlingar med avancerad teknik. i-model behandlar 9 st områden samtidigt med inte mindre än 22 st elektroder vilket gör produkten till marknadens mest effektiva och kompletta. Jämför med tex EMScculpt och INSCULPT m.fl. som bara behandlar upp till 2 områden samtidigt.

EMS-shape I-model

Om vår EMS-utrustning

Vi arbetar med marknadsledande I-model EMS från I-motion group – EMS-utrustning med den senaste tekniken av högsta kvalitet som är godkänd och certifierad ISO, FDA, CE, IECEE m.fl. i-montion group har funnits sedan 2010, men själva EMS-teknologin har funntis sedan 70-talet.

Såhär går en behandling/träning till

Först, dessa behandlingar är avdragsgilla som friskvård, bra att känna till!

Du kommer få sätta på dig en en top och kortbyxor i ren bomull (kan köpas eller så har du egna, men måste vara 100% bomull). Sedan hjälper vi dig att ta på en s.k. ”Bio-Jacket” som ser ut som en liten dykdräkt och är gjord av antibakteriellt material. På denna bio-jacket finns det 22 elektrodplattor, som är de plattor som skickar ut de elektriska impulserna till dina muskler.

Ett träningspass tar 20 minuter, och under passet ligger du ner bekvämt på en
behandlingsbänk. Vi styr passet från en surfplatta och anpassar det helt efter dig, din
bakgrund och dina mål.

Vi har modellen som heter IMS I-model esthetic. Denna utgörs av en så kallad ”Bio-jacket” , som har 22 elektrodplattor.  vilket gör den till marknadens mest effektiva och kompletta då den kan behandla upp till 9 områden på kroppen samtidigt. Dessa elektrodplattor skickar ut elektriska impulser till dina muskler som gör att de kontraheras och slappnar av – precis som de gör under ett ”riktigt” träningspass på gymmet. Under ett EMS-pass på 20 minuter kan man uppnå upp till 40.000 muskelkontraktioner, och 20 minuters EMS-träning motsvarar cirka 4 timmars traditionell styrketräning. Ännu en fördel med vår utrustning från I-motion group är att den är helt fri från sladdar och kablar, vilket gör den helt unik i sitt slag och ger 100% rörelsefrihet

Fördelar med I-model EMS:

  • Skonsamt träningssätt. Perfekt vid rehabilitering, efter operation eller efter graviditet
  • Väldigt tidseffektivt. Ett pass är 20 minuter och motsvarar 4h traditionell styrketräning.
  • Minimal ansträngning, fast ändå en effektiv träningsform. Hos oss ligger du bekvämt på en behandlingsbänk under ”träningen”.
  • Effektiv fettförbränning
  • Tonar kroppen och bygger upp muskler
  • Bäckenbottenträning
  • Lymfdränerande
  • Fungerar hudåtstramande
  • Främjar blodcirkulation
  • Individuellt anpassad ”träning/behandling” beroende på målsättning, behov, hälsostatus, ålder m.m.

Priser

Prova-på just nu 495 kr
Paket 10 ggr 7950 kr
Paket 20 ggr 14000 kr
Stamkundspris efter kur 850 kr
Enstaka gånger 950 kr

Boka