Magic Pot RF/Vacuum/LED massage

NYHET! Effektivitet och kropp- och skönhetsterapi har aldrig tidigare setts som en möjlig kombination med två händer,  Till i dag!

Med Magic Pot introducerar vi ett nytt och effektivt arbetssätt att fokusera på orsaksorienterade behandlingar.

Magic Pot representerar två moderna teknologier sammanförda i en apparatur, Radiofrekvens och vakuum. Dessutom blått och rött LED-ljus.
Med Radiofrekvensbehandling erbjuds kroppsterapeuten ett verktyg som mycket snabbt uppnår en terapeutisk temperatur i den behandlade muskulaturen/huden. Med vakuum får du tag om muskulaturen/huden i det behandlande området. Beroende på hur man arbetar med den kan man få uppstramande/dränerande verkan eller muskeluppmjukande effekt.

Rött LED-ljus har en cirkulationsökande effekt, stimulerar hudens funktioner, dränerar, medan det blå LED-ljuset är lugnande för huden, dämpar rodnad samt inflammationer såsom acne.

Resultaten av Magic pot behandlingar innebär

  • Tighteningeffekt
  • Förbättrad struktur i bindväv.
  • Ökad lymfcirkulation
  • Ökad blodcirkulation
  • Minskad smärta i samband med arbete mot triggerpunkter och ömmande och svullna muskler
  • Snabbare resultat, kortare behandlingstid
  • Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp
  • Förbättring i hudstruktur, såsom cellulitbildningar, ärrvävnad mm.
  • Med det blå LED-ljuset kan man effektivt lugna inflammationer i huden, såsom acne.

Radiofrekvens/vakuum teknologi kan liknas med en ”våg” som vi sänder ner i musklerna. När den träffar vätska i kroppen så skapas värme. Det betyder att du med Magic Pot på några få minuter får en muskel att slappna av och tillåta dig att börja arbeta med att lösa upp alla de spänningar som finns i muskeln.
Fördelen är då att du kan ägna 3/4 delar av behandlingen till att lösa problem i muskulaturen och bara 1/3 del av tiden för att göra muskeln mottaglig för din behandling. Dessutom ar det visat sig att resultatet av den här formen av behandling blir mer hållbart och mindre smärtsamt för den som får behandlingen.

Priser:

Ansikte 900 kr/gång
Ansikte och hals 1200 kr/gång
Kropp, per ställe, tex mage: 1600 kr/gång
Två ställen på kroppen: 2400 kr/gång

Kur rekommenderas för bästa resultat, för ansikte (tightening) 4-6 gånger.

Vid köp av minst 4 tillfällen ges 10% rabatt.