LPG / Endermologie

Skonsam och effektiv bindvävsmassage för att exempelvis:

  • Behandla celluliter
  • Strama upp lös hud
  • Mjuka upp muskler
  • Öka fettförbränningen

Grunden är att förbättra blodcirkulationen och lymfcirkulationen genom att bearbeta och mjuka upp det aktuella området. Ökad cirkulation medför bättre syresättning av kroppens celler och organ som exempelvis hud och bindväv. Även omsättning av näringsämnen, fettförbränning, toxiner och vätska påverkas positivt.

STÅENDE ERBJUDANDE!

Prova-på behandling full tid/session kropp eller ansikte (gäller ej postkirurgisk LPG). Se priser längre ner på den här sidan.

Kom och prova LPG, träffa mig, få mer information och se om detta är något för dig!  Kontakta Frida för mer info/bokning smsa 0708758798

Om LPG

Vi har den senaste versionen a v LPG Endermologie, Alliance sedan maj 2021! 

Denna exklusiva metod utvecklades i Frankrike under 80-talet och är en behaglig och samtidigt mycket effektiv massage.

Luis Paul Guitay, mannen bakom LPG, hade fått goda resultat av manuell massage samt av lymfdränage i försök att återställa hud- och muskelfunktioner efter en brännskada han ådrog sig i samband med en bilolycka på 70-talet.

Metoden utgår från samma grundläggande principer som lymfdränage och bindvävsmassage men han ville utveckla och effektivisera metoderna. På så sätt växte metoden LPG/Endermologie fram.

I förlängningen upptäcktes andra goda resultat som att hudens struktur förbättrades med fastare hud, celluliter som försvann och många fick en slankare figur.

Metoden har hela tiden utvecklats och nu idag har vi en mycket avancerad apparat för behandling av alla möjliga besvär från celluliter och överflödig fettvävnad till svårare åkommor som exempelvis reumatism, fibromyalgi och ödem.
Det finns bedömningar att uppemot 80 000 personer varje dag, på olika håll i världen, behandlas med olika apparater från LPG Systems.

Celluliter

Orsaken till celluliter är främst dålig cirkulation i hudens yttre skikt vilket då leder till ansamlingar av vätska, toxiner och förtätad bindväv. Dessa syns som små försänkningar eller gropar i huden särskilt om man pressar ihop huden mellan fingrarna. Celluliterna kan ge smärta när huden belastas med tryck.

Celluliter som är ett mycket vanligt problem, speciellt bland kvinnor, kan även drabba aktiva och smala personer. Tillståndet är svårbehandlat även om bra kost och motion kan lindra något. Endermologie som är godkänd av Food and Drug Administration i USA är den första bekräftade behandlingsmetoden för behandling av celluliter.

Hur många behandlingar som kräva är väldigt individuellt beroende på kroppens status men det krävs ett antal behandlingar – 2-3 gånger per vecka och därefter följs behandlingen upp, lämpligen en gång per månad.

Vid uppföljande behandlingar går det att se fortsatt positiva resultat. Därtill är ju behandlingen behaglig och avkopplande vilket även det är positivt. Naturligtvis kan du själv påverka resultatet med exempelvis goda kostvanor och motion. Dock uppnås goda resultat även utan dessa insatser.

Priser

Paket om 10 gånger 8 900 kr
Paket om 5 gånger 4 700 kr
Enstaka behandlingar 1200 kr

Behandlings-strumpa 400 kr

Hyra behandlingsstrumpa 100 kr

LPG Liftmassage ansikte 880 kr

LPG Liftmassage ansikte paket 10 gånger 7800 kr

Prova-på kropp eller ansikte första besöket 800 kr full behandling/session (gäller ej postkirurgisk behandling)

Postoperativa behandlingar efter exempelvis fettsugning 20 minuter, full tid 40 min se övriga priser 880 kr per gång
Tilläggsbehandling med Air Relax Pressoterapi efter
behandlingen för ökad effekt – 15 minuter
300 kr per gång
Efter avslutad behandlingsserie stamkundspris 950 kr per gång

Övriga användningsområden för Endermologie

  • Sätter fart på fettförbränningen, skulpterar och slimmar kroppen.
  • Stramar upp och drar ihop slapp hy på tex. mage, lår, överarmar och runt knän.
  • Före och efter fettsugning för att få ett så optimalt resultat som möjligt.
  • Lindrande och välgörande behandling vid t.ex. fibromalgi, ledvärk, svullnader mm.
  • Sätter fart på lymfsystemet, vilket bidrar till generellt ökad motståndskraft

Endermologie används av massörer och läkare över hela världen, t.ex. fotbollslagen i Italien, och cykellagen i Frankrike.

Frida Berglund har mer än tjugo års erfarenhet av behandlingar med LPG och har med denna metod behandlat flera hundra nöjda kunder med olika problem. Exempel på besvär som behandlats är slapp hy, celluliter, ärr, postkirurgiska besvär och ödem.

Denna metod är en behaglig och välgörande behandling eller kur som är en bra start när du är inställd på att mer ta hand om dig och din kropp.

Vi går även igenom kosten och dess betydelse samt lymfandning.