Mesoduo

INJEKTION UTAN NÅLAR!
ÄNTLIGEN! VACKER, SLÄT, YNGRE HUD MED LYSTER, OCH DET UTAN SMÄRTA, RODNAD ELLER FJÄLLNING EFTER.

MESODUO, en säker och effektiv behandlingsmetod utan nålar och helt smärtfri som ändå genom sitt unika 3 i ett-system penetrerar djupt ned i huden.
De tre funktionerna är radiofrekvens, ultraljud och elektroporation (mer tekninsk information nedan).

MESODUO-tekniken är designad med säkerhet i åtanke och ger dig enkelhet och flexibilitet med beprövade resultat. Du kan återgå till din aktivitet direkt efter behandling.

Beroende på val av ampull kan vi behandla fina linjer, pigment och fuktfattig hud. Även ytliga fettdepåer går att behandla för att tex. definiera käklinje och reducera puffighet under ögon. Alla behandlingar ger fantastiskt glow och en rejäl fuktboost och stärker huden med bla. hyaluronsyra.

INJEKTIONER UTAN NÅLAR
MESODUO möjliggör mekaniskt att näringsämnen kan tränga djupare ned i huden.
Detta gör att näringsämnena effektivt kan tas upp i huden, vilket förstärker, vitaliserar och återfuktar din hud synbart.

Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar för en jämnare hudstruktur och ton.

Blommor

Elektroporering är tekniken för inslussning
införande av ämnen (som vitaminer) i kroppen.

MESODUO penetrerar näringsämnen djupt in i huden.
Behandlingen är helt säker och passar alla hudtyper.

En behandling kan med fördel göras samma dag eller ett par dagar innan ett stort event för att få glow och ett piggare intryck. En kur om 5-6 gånger en gång i veckan är rekommenderat för bästa resultat. Underhåll därefter efter ca 6-12 månader beroende på hud.

Pris för en behandling 1795 kr
Pris för kur om 5 gånger 7500 kr

En kur på 5-6 gånger ger motsvarande boostande effekt som injektion i huden.

HUR FUNGERAR MESODU RENT TEKNISKT?

MESODUO arbetar med tre teknologier i en och samma behandling som gemensamt aktivt slussar ned aktiva näringsämnen i huden.
Det är den första behandlingsapparaturen i världen som verkar med ett variabelt ultraljud mellan 1 000Hz – 40 000Hz för mekanisk påverkan på celler.

Radiofrekvens (RF) som värmer upp huden till ca: 35 grader för att öka igenom genomsläppligheten och elasticiteten i huden.

För att sedan aktivt påverka cellen för penetration använder vi oss av Elektroporation. Elektroporation innebär att vi med variabel pulshastighet skjuter elpulser mot huden mellan -35V / +35V vilket orsakar poröppningar i cellernas membran, vilket de aktiva ingredienserna utnyttjar för aktiv penetration.

Penetration i cellerna med MESODUO, hur fungerar det?

För att uppnå penetration krävs behandling med produkter som är specialutvecklade för att möjliggöra penetration i huden.

Hyaluronsyrans penetrationsgrad uppgår till ca: 0,5mm vilket avsevärt ökar hudens möjlighet att öka fuktnivåerna till dermis.

Vid behandling av REDUCE mot ytliga fettdepåer ökar penetrationsgraden till 2 – 4 cm baserat på tid som avsätts för behandlingen.

x
Mesoduo