NBE DEEP SKIN med fokus på rynkor!

Vår senaste behandling Nannic NBE DEEP SKIN är ännu en ny succé från NANNIC. En helt ny maskin utvecklad för djupgående, hudföryngrande och lyftande effekt som med fördel kan kombineras med Magic Pot behandlingar.

Helt utan nålar eller kirurgiska ingrepp. Det finns två kategorier rynkor – Djupa rynkor som ofta förekommer i pannan, mellan ögonen, runt munnen och på kinderna. Fina linjer som oftast förekommer i området runt ögonen.

Rynkor uppstår när vi med tiden förlorar olika substanser som annars finns naturligt i huden så som kollagen, elastin och glukosaminoglykan.

NBE DEEP SKIN är speciellt anpassa för att behandla djupa rynkor och fungerar genom att slussa ner ett fint specialpreparat baserat på ren hyaluronsyra i huden. När mirosfärerna når läderhuden (dermis) expanderar de och återfår sin ursprungliga volym vilket resulterar i att rynkor och linjer lyfts. Synliga resultat syns oftast redan från första behandlingen. 

Så här går behandlingen till

Steg 1. Micropeeling/microdemabrasion utan sand
Inledningsfasen börjar med en lätt micropeeling. Med hjälp av ett specialverktyg (Ablatorn) uppnås en effektiv djuprengöring som avlägsnar döda hudceller och gör huden mer mottaglig för efterföljande behandling. Behandlingen är härligt rogivande och helt smärtfri. Denna nya metod av microdemabrasion, fungerar för alla hudtyper utan risk för hudskada.

Steg 2. 
Effektiv punktbehandling av specifika problemområden
Microkanaler skapas i huden så de aktiva ingredienserna kan slussas ner till läderhuden (dermis). Detta sker med hjälp av en liten applikator (Infusorn). När mirosfärerna i de fina specialpreparaten kommer i kontakt med fukt expanderar de och återgår till sin ursprungliga volym, vilket resulterar i en direkt utfyllnad av rynkor och fina linjer som reduceras med cirka 30%.

Efter en ansiktsbehandlingen med DEEP SKIN känns huden ren och fräsch. Resultaten från behandlingen ser och känner du redan efter första behandlingstillfället.

Utan risker och biverkningar

Hudföryngring med NBE DEEP SKIN sker helt utan smärta eller injektioner, nålar eller kirurgiska ingrepp. NBE DEEP SKIN går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ, men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering.
Pris 1gg: 1495 kr
Pris 4 ggr: 5200 kr
Pris i kombination med Magic Pot 2300 kr/gång Samtliga behandlingar inkluderar halsen