Aktuellt

Ny personal

Jag har glädjen att välkomna Gabrela Madruga, auktoriserad hudterapeut som har börjat jobba på salongen. Hon är även utbildad undersköterska och har bland annat jobbar på IVA på Danderyds sjukhus, för närvarande jobbar hon deltid på uppvak. Hon erbjuder all hudvård, både klassisk och mer avancerad samt lashlift, frans och brynfärg, vaxningar och snart även […]

Läs mer »

Ny adress!

Ny fin lokal på Bäckvägen 17 D från idag! Vi kommer få P-platser, men finns 2-timmars parkering mitt över gatan vid Danshuset. Kodlås har inte instellerats än vid entrén så är dörren låst, ring så kommer vi och öppnar om dörren är låst! Varmt välkommen!

Läs mer »

Välkommen till Sollentuna LPG Alliance!

Från slutet av maj har vi glädjen att kunna erbjuda behandlingar med den senaste versionen av LPG Endermologie; Alliance.

Läs mer »

Ny behandling!

Äntligen har vi fått in MESODUO, ett fantastiskt litet verktyg med stor kraft. Med sitt 3 i 1 system slussas effektivt och smärtfritt näringsämnen djupt ned i huden. Rejält fuktboostande, vårdande och stärkande för huden med synliga resultat. I kur om 5 gånger ingår Essence från Cliniccare för hemvård.

Läs mer »

Stående erbjudande LPG

Är du nyfiken på LPG? Många tror LPG är smärtsamt, men det är det inte, det är en behaglig behandling och som mest får det kännas ”skönont”, men du skall kunna slappna av. För att få en uppfattning om hur det känns och vad det ger är det bästa att prova, därför har jag stående […]

Läs mer »

Qryo T Shock

Ny maskin på ingång i september: Qryo T Shock. Den ska vara väldigt bra att kombinera med LPG, att tighta upp hud, jobba med fettdepåer, celluliter, dubbelhaka samt även mot smärttillstånd. Väldigt spännande! Vi kommer prova och utvärdera den under två månader och erbjuder då halva priset. Mer information kommer upp inom kort!

Läs mer »

Öppet i sommar

Vi har öppet i sommar, bara att maila eller skicka SMS så hittar vi en tid! Varmt välkommen!

Läs mer »

Erbjudande Microneedling

Microneedling, en fantastisk behandling för att boosta och ge huden ett lyft, mjuka upp ärr och jämna ut huden. Just nu 20% rabatt på microneedling om du bokar i maj (behandlingen kan utföras senare). Välkommen!

Läs mer »

Nyöppningserbjudande

Prova på LPG för kropp eller ansikte 500 kr!

Läs mer »

Coronavirus och smittskydd på salongen

Som vanligt renlighet och hygien, handsprit för mig och kunderna. Munskydd vid behandlingar nära ansiktet (tex ansiktsbehandling och brynfärgning). Jag tar emot en kund i taget, och med god marginal till nästa. Självklart stannar vi hemma om vi känner oss det minsta sjuk, gäller både mig och dig som kund.

Läs mer »